Εναλλακτική - Ολιστική πρόταση στην πρόληψη και θεραπεία

pain viosyntonismos physicaltherapies

 Εδώ και 30 χρόνια η Βιοενεργειακή αξιολόγηση και θεραπεία μέσω υψηλής τεχνολογίας, βοηθά τους ανθρώπους ανεξάρτητα από ηλικία σε προηγμένες χώρες της Ευρώπης, στις ΗΠΑ και Αυστραλία. Συνδυάζεται και συμπληρώνει άριστα την κλασσική ιατρική, την φυσικοθεραπεία, τον βελονισμό, την ομοιοπαθητική και διαιτολογία με στόχο να βελτιώσει την υγεία και την ποιότητα της ζωής του ανθρώπου.

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται κατά τον βιοσυντονισμό

Ο εξεταζόμενος έρχεται σε επαφή με τη συσκευή ανίχνευσης μέσω ηλεκτροδίων υποδοχέων υψηλής ευαισθησίας. Οι διάφορες ποιότητες ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων καταγράφονται, επεξεργάζονται και μέσω ειδικών προγραμμάτων χρησιμοποιούνται είτε για ενίσχυση και τόνωση οργάνων, ιστών, συστημάτων, λειτουργιών, είτε για αποτοξίνωση από βλαβερές ουσίες, μικροοργανισμούς όπως: βαρέα μέταλλα, χημικά δηλητήρια, ιούς, βακτήρια, μύκητες κ.α. Έτσι μέσω των τελευταίων ανακαλύψεων στον τομέα της βιοφυσικής των οποίων η αποτελεσματικότητα έχει ερευνηθεί και αποδειχθεί επιστημονικά, πετυχαίνουμε να λύσουμε προβλήματα υγείας χρόνια ή οξεία και να δράσουμε προληπτικά αρκεί να μην έχει επέλθει μη αναστρέψιμη καταστροφή ιστών.

viosyntonismos woman hlektrodia physicaltherapies
viosyntonismos mihanimata physicaltherapies pepelas

Πως απελευθερώνονται εξισορροπητικές δυνάμεις του οργανισμού με τον βιοσυντονισμό

Είναι γνωστό ότι για να γίνουν τα τρισεκατομμύρια των φυσικοχημικών διεργασιών σε κυτταρικό επίπεδο, μέσα στον οργανισμό απαιτείται ο έλεγχος και η ρύθμιση τους από ηλεκτρομαγνητικά κύματα διαφόρων συχνοτήτων. Αυτά είναι αποτελέσματα αλληλεπίδρασης μεταξύ των ατόμων που απαρτίζουν τα μόρια και τα κύτταρα του οργανισμού.

Κάθε κύτταρο, ιστός, όργανο εκπέμπει διαφορετικής ποιότητας ηλεκτρομαγνητικά κύματα και συχνότητες (ταλαντώσεις). Αυτά όμως βρίσκονται σε συνεχή αλληλεπίδραση μεταξύ τους με στόχο την υγιή λειτουργία του οργανισμού. Οποιαδήποτε διαταραχή της υγείας ξεκινά πρώτα στο ηλεκτρομαγνητικό επίπεδο. Οι ταλαντώσεις που εκπέμπονται από ένα όργανο ή ιστό που νοσεί είναι διαφορετικές από αυτές των υγιών. Αυτές οι διαταραχές των ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων του οργανισμού οφείλονται είτε σε έσω αιτίες (κούραση, στρες, ηλικία, κληρονομικότητα) είτε σε έξω αιτίες (δυσανεξία σε τροφές, ιούς, μικρόβια, παράσιτα, μύκητες, ακτινοβολίες, γεωπάθεια, χημικά, τοξικά, οδοντικά υλικά, τραύματα και ουλές).

Ασθένεια σημαίνει ύπαρξη μη υγειών ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων. Μετά από χρόνια συνεχίζει η διαταραχή σε φυσικοχημικό επίπεδο και αργότερα εμφανίζεται σε δομικό επίπεδο με ορατά σημάδια συμπτωμάτων στο σώμα. Αυτά τα προσωπικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα καταγράφονται, αξιολογούνται και αξιοποιούνται μετά από κατάλληλη επεξεργασία  από ιατρικές συσκευές τεχνολογίας πιστοποιημένες για την ποιότητα και την ασφάλεια τους σύμφωνα με τους νόμους της Ευρωπαϊκής ένωσης και των Η.Π.Α.

 

Ο οργανισμός δίνει άμεσες απαντήσεις στις θεραπευτικές ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες με αποτέλεσμα να επανακάμπτουν οι μηχανισμοί άμυνας, ρύθμισης και αποτοξίνωσης, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τη διατήρηση της υγείας.

Πλεονεκτήματα της βιοενεργειακής αξιολόγησης και θεραπείας μέσω της υψηλής τεχνολογίας του βιοσυντονισμού

Είναι ολιστική μέθοδος που παίρνει υπόψη το σύνολο των εκδηλώσεων του οργανισμού. Παρέχεται εξατομικευμένη ανάλυση του οργανισμού που έχει στόχο την πρόληψη και τη θεραπεία επεμβαίνοντας στις πιο βαθιές αιτίες. Δεν χρησιμοποιούνται φάρμακα ή ξένες ουσίες, παρά μόνο τα κατάλληλα επεξεργασμένα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του ίδιου οργανισμού, έτσι ώστε ανώδυνα χωρίς παρενέργειες με φυσικό τρόπο να πετύχουμε την ενεργοποίηση της αυτοάμυνας του οργανισμού.

viosyntonismos therapeia physicaltherapies inner body
viosyntonismos aromatherapy elaia

Αναλυτική λειτουργική αξιολόγηση του οργανισμού με βιοσυντονισμό για:

Εναλλακτική θεραπεία με ανώδυνο και φυσικό τρόπο με βιοσυντονισμό χωρίς παρενέργειες σε:

 • Αλλεργίες (ρινίτιδες, ιγμορίτιδες, αλλεργικό άσθμα, δερματικές εκδηλώσεις, γύρη, σκόνη κ.α.)
 • Προβλήματα μεταβολισμού (δυσπεψία, αέρια, παλινδρόμηση, δυσκοιλιότητα, παχυσαρκία, κυτταρίτιδα)
 • Αποκατάσταση λεμφικής λειτουργίας (μαστεκτομή, λεμφοίδημα, γενική κατακράτηση υγρών)
 • Οξείς και χρόνιους πόνους (ημικρανίες, μετεγχειρητικούς πόνους, πόνους περιόδου κ.α.)
 • Ορθοπεδικά ρευματολογικά προβλήματα (αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγίες, κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, οστεοαρθρίτιδα γόνατος και ισχίου, περιαθρίτιδα ώμου, οστεοπόρωση κ.α.)
 • Επιτάχυνση επουλωτικών διαδικασιών σε τραυματίες και σε αθλητικές κακώσεις
 • Εξουδετέρωση προβλημάτων υγείας που οφείλονται σε ουλές
 • Ψυχοσωματικές διαταραχές (σπαστική κολίτιδα, πονοκέφαλος, αϋπνία, στρες κ.α.)
 • Διακοπή καπνίσματος
 • Αντιγηραντική θεραπεία αναζωογόνηση του οργανισμού, αντιμετώπιση ρυτίδων, τριχόπτωση
 • Τόνωση εξασθενημένων οργανισμών (σεξουαλικότητα, ανοσοποιητικό κ.α.)
 • Αντιμετώπιση του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης
 • Αποτοξίνωση και εξουδετέρωση χημικών και τοξικών ουσιών περιβαλλοντικών ρύπων από τον οργανισμό
 • Εξουδετέρωση επιπτώσεων από γεωπαθητικό στρες και ακτινοβολία (κινητά, ακτίνες Χ, υπολογιστές, κεραίες, καλωδιώσεις ρεύματος, ασύρματες συσκευές, συσκευές μικροκυμάτων).

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας