Θεραπεία Mckenzie (MDT)

Μηχανική διάγνωση και θεραπεία MTD για δομικές και λειτουργικές ανωμαλίες των αρθρώσεων

back exercise mackenzie physicaltherapies

Η Mέθοδος McKenzie, Mechanical Diagnosis and Therapy (MDT) είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδος αξιολόγησης και θεραπείας για τον πόνο της σπονδυλικής στήλης και των άκρων που αναπτύχθηκε από τον φυσιοθεραπευτή Νέας Ζηλανδίας Robin McKenzie. Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από 30 χρόνια.

Εξειδίκευση στην άμεση αξιολόγηση και διάγνωση του προβλήματος

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες του MDT εκπαιδεύονται για την αξιολόγηση και τη διάγνωση όλων των περιοχών του μυοσκελετικού συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης, των αρθρώσεων ή των μυών, μπορεί να είναι κατάλληλη μια αξιολόγηση MDT.

mackenzie method logo

Ενεργητική εμπλοκή και εκπαίδευση του ασθενούς

Το MDT είναι μια φιλοσοφία ενεργητικής εμπλοκής και εκπαίδευσης του ασθενούς που εμπιστεύεται και χρησιμοποιείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες και ασθενείς σε όλο τον κόσμο για προβλήματα πλάτης, αυχένα και άκρων. Αυτή η προσέγγιση είναι μία από τις καλύτερες διαθέσιμες μεθόδους φυσικής θεραπείας.

MDT μία ολοκληρωμένη προσέγγιση

Το MDT είναι μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που βασίζεται σε υγιείς αρχές και βασικά στοιχεία που, όταν είναι πλήρως κατανοητά και ακολουθούνται, είναι πολύ επιτυχημένα.

mackenzie ofelos

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας