Κλινική Εξέταση και Διόρθωση του Πέλματος

Η σωστή διάγνωση του προβλήματος ενός ποδιού βασίζεται στη σωστή κλινική εξέταση και στον απεικονιστικό έλεγχο

Οι παθήσεις του ποδιού μπορούν να προσβάλλουν όλες τις ηλικίες και στα δυο φύλα. Πλατυποδία στα παιδιά, προβλήματα του Αχιλλείου τένοντα και αστραγάλου στους αθλητές αλλά και απονευρωσίτιδα, σύνδρομο άκανθας πτέρνας, βλαισό δάκτυλο ή «κότσι» κ.ά. παθήσεις

Οι πόνοι και οι παραμορφώσεις στα πόδια είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα υποφέρουν από πόνο στα πόδια τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους.

Στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Εναλλακτικών Θεραπειών «Physical Therapies»  , αντιμετωπίζονται όλες οι παθήσεις και παραμορφώσεις του ποδιού από τον ειδικό Φυσιοθεραπευτή και Manual Therapist Πέπελα Κωνσταντίνο (Α.Τ.Ε.Ι.Θ.). Με την σωστή κλινική εξέταση και διόρθωση πέλματος, με τη σωστή προσαρμογή, καλής ποιότητας ορθοτικών συσκευών (πάτων) έσω υποδήματος με στόχο την επαναφορά της ορθής, εμβιομηχανικής του άκρου πόδα.

ORTHOTIC FEET
feet physicaltherapies

O κος Πέπελας είναι επίσημος Συνεργάτης του Αυστραλιανού Ινστιτούτου Κλινικής Διόρθωσης Πέλματος και ακολουθεί μία εξατομικευμένη αντιμετώπιση σε κάθε ασθενή, χρησιμοποιώντας ειδικά ορθωτικά πέλματα και όλες τις γνώσεις της κλασικής φυσικοθεραπείας αλλά και εναλλακτικών θεραπειών, με γνώμονα την ταχύτερη και μονιμότερη αποκατάσταση του προβλήματος.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας