Διατροφοθεραπεία

Ανακαλύψτε τις σωστές τροφές και τα κατάλληλα για τον οργανισμό σας σκευάσματα

apples food diatrofotherapeia physicaltherapies

Η θεραπευτική διατροφή λειτουργεί σε ένα διαφορετικό πλαίσιο όπου η διατροφή χρησιμοποιείται όχι μόνο ως απόλαυση ή ως ένας τρόπος να λάβουμε άμεσα την ενέργεια που χρειαζόμαστε, αλλά κυρίως ως ένα μέσο θεραπείας του οργανισμού μας. Έτσι η λεγόμενη θεραπευτική διατροφή, θα μας απαλλάξει όχι μόνο από την παχυσαρκία και τις επιπτώσεις της αλλά και από το μεταβολικό σύνδρομο, και από αυτοάνοσα και νευροεκφυλιστικά νοσήματα.

Τεστ Δυσανεξίας

Είναι γνωστό ότι η τροφή μπορεί να αποτελέσει την πηγή πολλών προβλημάτων υγείας και ότι αντίθετα η σωστή επιλογή τροφής μπορεί να αποκαταστήσει  την ισορροπία του οργανισμού μας. Παρ’ όλα αυτά, η τήρηση των κλασσικών οδηγιών διατροφής πολλές φορές δεν αποφέρει τα αναμενόμενα οφέλη.

Ανακαλύψτε τις τροφές που δημιουργούν ανισορροπία στον οργανισμό σας.

 Ο κάθε οργανισμός έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και έτσι δεν υπάρχει μια διατροφή που να ταιριάζει απόλυτα σε όλους. Επομένως δεν αρκεί να τρώμε σε γενικές γραμμές υγιεινά, αλλά πρέπει να τρώμε ειδικά αυτά που χρειαζόμαστε στη δική μας περίπτωση.

τεστ δυσανεξιας τροφων
food supplements sympliromata diatrofhs diatrofotherapeia

Σκευάσματα συμπληρώματα διατροφής φυσικά για σωστή θρέψη κυττάρου

Ο σύγχρονος τρόπος διατροφής αφήνει σημαντικά κενά στις διατροφικές ανάγκες του οργανισμού μας. Τα σωστά συμπληρώματα διατροφής, συμβατά με τον δικό μας οργανισμό συντελούν στην σωστή θρέψη των κυττάρων και επομένως στην καλή υγεία. Δηλαδή, είναι σημαντικό να παίρνουμε τη σωστή ποσότητα θρεπτικών συστατικών για να αρχίσει ο οργανισμός μας να καίει το λίπος, να εξισορροπήσει το σάκχαρο, να σταθεροποιήσει τις ορμόνες κ.λ.π.

Βιοενεργειακός έλεγχος Asyra Pro

Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας σχεδιάστηκε για να ανιχνεύει ποιες τροφές δεν συμβαδίζουν με τις ανάγκες του οργανισμού. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι αυτές οι τροφές προκαλούν επιβράδυνση του μεταβολισμού και μακροπρόθεσμα οδηγούν σε συσσώρευση λίπους και περιττά κιλά. Ο αποκλεισμός αυτών των τροφών από το διαιτολόγιό και η αντικατάσταση τους με άλλες συμβατές για τον κάθε οργανισμό από τον διαιτολόγο, οδηγεί σε απώλεια βάρους και ευεξία.

Ο βιοενεργειακός έλεγχος είναι μια εξέταση που στηρίζεται στις αρχές των ηλεκτροδερματικών εξετάσεων. Κατά τον βιοενεργειακό έλεγχο εξετάζεται ο οργανισμός με ειδικά φίλτρα-συχνότητες με μια μη επεμβατική διαδικασία. Οι βιοενεργές (ή απλώς «ενεργειακές») δοκιμές «ζητούν αποτελεσματικά από το σώμα μια ερώτηση» και λαμβάνουν την απάντηση απευθείας από την ίδια τη φυσιολογία του σώματος, χωρίς να ασχολούνται με τα συνειδητά και γλωσσικά κέντρα του νου.

Η διαδικασία της εξέτασης είναι πολύ απλή και διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας. Αν υπάρχει κάποια διαταραχή σε κάποιο στοιχείο ή κάποιο όργανο καταγράφεται μέσω του ASYRA PRO και αυτόματα επιλέγονται συχνότητες που θα τις ελέγξει στο σώμα του εξεταζόμενου ώστε να επιλεγεί η “ειδική” συχνότητα με την οποία θα απομακρυνθεί η διαταραχή ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο της υγείας του. Αυτός ο έλεγχος και η εξισορρόπηση βοηθούν ώστε να είναι πιο δεκτικός ο οργανισμός σε οποιαδήποτε θεραπευτική προσέγγιση και αν επιλεγεί.

Βασικές αρχές λειτουργίας

Το σώμα είναι καλός αγωγός του ηλεκτρισμού. Το ρεύμα κινείται μέσα από τους «αγωγούς» με την μικρότερη αντίσταση ή τη μεγαλύτερη αγωγιμότητα. Μέσα στο σώμα οι καλύτεροι αγωγοί του ρεύματος συμπίπτουν με τους «μεσημβρηνούς» της κλασικής Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής. Κάθε φορά που περνάει ηλεκτρικό ρεύμα από το σώμα ακολουθεί την πορεία των μεσημβρηνών.

Χρησιμοποιώντας ένα απλό και ασφαλές κύκλωμα χαμηλής τάσης που σχηματίζεται με την συγκράτηση δύο κυλίνδρων ορείχαλκου, καταγράφεται η απόκριση του σώματος στα σήματα αυτά. Μέσω των ηλεκτροδίων περνά στον οργανισμό πολύ χαμηλής έντασης ηλεκτρικό ρεύμα (πληροφορίες). Οι πληροφορίες περνάνε μαζί με το ηλεκτρικό ρεύμα και ανάλογα με την αντίδραση του οργανισμού (αύξηση ή μείωση της αντίστασης ή της εμπέδησης) εκτιμάται το αποτέλεσμα.

asyra pro

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας