pepalas konstantinos physicaltherapies physiotherapist thessaloniki

ΠΕΠΕΛΑΣ Σ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ειδικός Φυσιοθεραπευτής Α.Τ.Ε.Ι.Θ.

Ο Πέπελας Σταμ Κωνσταντίνος, φυσικοθεραπευτής ΑΤΕΙΘ, με έδρα τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, έχει 25ετή εμπειρία και ειδίκευση που πήρε από Αγγλία, Νορβηγία, Ρωσία, Κίνα, Ιταλία, ΗΠΑ, Ελλάδα, Γερμανία κ.λπ. Στόχος του είναι η ολιστική αξιολόγηση και θεραπεία, για το καλύτερο και γρηγορότερο αποτέλεσμα.

Είναι ειδικευμένος στις μεθόδους McKenzie, σε ορθοπεδική θεραπεία με χειροπρακτική, Mulligan, Kinesio Taping και εφαρμοσμένη κινησιολογία. Επίσης, έχει μεγάλη εμπειρία στο βελονισμό, ωτοβελονισμό, κρανιοβελονισμό, Su Jok, ξηρά βελόνη.

Το θεραπευτήριο είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα φυσικοθεραπείας και με ιατρικές συσκευές αξιολόγησης θεραπείας, μέσω βιοσυντονισμού συχνοτήτων, με συσκευές ενεργοποιημένου οξυγόνου, φυσικής αγγειακής θεραπείας και laser, ενώ διαθέτει και συσκευές μαγνητικών πεδίων και φωτοθεραπείας για την ανάπλαση και επούλωση δέρματος, καθώς και κρουστικό υπέρηχο (shock wave).

Η γνώση των θεραπευτικών μεθόδων και η τεχνολογία των συσκευών χρησιμοποιούνται συνδυαστικά, αυξάνοντας γεωμετρικά την αποτελεσματικότητα, αποκαθιστώντας τη φυσιορρύθμιση για την πρόληψη και τη θεραπεία παθήσεων, όπως: χρόνιοι οξείς πόνοι, ημικρανίες, πονοκέφαλοι, εμβοές, ίλιγγοι, καθώς και ιγμορίτιδα, ρινίτιδα, βρογχίτιδα και ΧΑΠ.

Επίσης, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά σε παθήσεις, όπως η περιαρθρίτιδα ώμου, η οστεοαρθρίτιδα γόνατος, οι τενοντίτιδες, οι ρευματικές παθήσεις και σε όλες τις παθήσεις που αφορούν τη μέση (σπονδυλαρθρίτιδα, ισχιαλγία, δισκοκήλη κ.ά.) καθώς & αγγειακή θεραπεία.

Παράλληλα, το θεραπευτικό κέντρο αναλαμβάνει ασθενείς με ρήξη χιαστών, μηνίσκων, οστεοπενία, κατάγματα, νευραλγία τριδύμου, διαστρέμματα, καθώς και για διόρθωση πέλματος – άκανθας. Λόγω της μεγάλης εμπειρίας του και του εξοπλισμού του, μπορεί να παρέχει υπηρεσίες σε ασθενείς που πάσχουν από δυσπεψία, παλινδρόμηση, δυσμηνόρροια, υπογονιμότητα – ανικανότητα, συχνοουρία – ακράτεια ούρων και προστατίτιδα, καθώς και σε γυναίκες σε εμμηνόπαυση ή με εξάψεις,.

Επιπροσθέτως, διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε τεχνικές, όπως η οξυγονοθεραπεία, η ηλεκτρονική ομοιοπαθητική, η ομοτοξικολογία, η ορθομοριακή διατροφοθεραπεία, ενώ χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια και ανθοϊάματα.

Τέλος, κατέχει μεθόδους για αύξηση ευεξίας και δύναμης επιδόσεων σε αθλητές, μαθητές, επαγγελματίες και ηλικιωμένους, καθώς και για αποτοξίνωση από χημικά βαρέα μέταλλα.

«Τεχνολογία & Γνώση στην Υπηρεσία του Ανθρώπου»

Στο Κέντρο Θεραπείας μου χρησιμοποιώ τον πλέον ολιστικό τρόπο αξιολόγησης του ασθενούς για να βρω τις βαθύτερες αιτίες του προβλήματος.

Οι θεραπευτικές μέθοδοι που χρησιμοποιώ είναι συνδυασμοί κλασικής φυσικοθεραπείας με ορθοπεδική θεραπεία με χειρισμούς, τεχνικές Mackenzie, τεχνικές Mulligan, taping, επίσης παραδοσιακό κινέζικο βελονισμό και su jok μικρο-βελονισμό.

Μερικές φορές απαιτείται να γίνει αξιολόγηση με μονάδες βιοσυντονισμού για να βρούμε δυσλειτουργίες ιστού, οργάνων και συστημάτων και, τις αιτίες των προβλημάτων που μπορεί να είναι τροφικές ή χημικές ή άλλες αλλεργιογόνες ουσίες. Επίσης παράγοντες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, στρεσογόνοι παράγοντες, ιοί, βακτήρια κ.ά. όπως η έλλειψη βιταμινών και ανόργανων συστατικών.

Κρίσιμη είναι η συνέντευξη που παίρνω σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική και το Su Jok από τον ασθενή, η οποία αποκαλύπτει τις ανισορροπίες της ενεργειακής κατάστασης του οργανισμού του ασθενούς. Η θεραπεία ακολουθεί την αναζωογόνηση των τριών πυλώνων Αποτοξίνωση-Ανοσοδιαμόρφωση-Τόνωση οργάνων.

Τα θεραπευτικά εργαλεία που χρησιμοποιώ σε συνδυασμό είναι μονάδες Bioresonance MORA και ASYRA PRO, Διατροφοθεραπεία, Παραδοσιακός Κινέζικος Βελονισμός, Su Jok μικροβελονισμός, Κρανιοβελονισμός, Ενεργοποιημένο Οξυγόνο, Χρωματοθεραπεία, Αρωματοθεραπεία-Twist θεραπεία -EFT (τεχνικές απελευθέρωσης συναισθημάτων).

Το εύρος των ασθενειών στις οποίες μπορώ να δώσω λύσεις είναι ευρύ.

Αυτοάνοσα νοσήματα, μυϊκά προβλήματα, τραύματα, αλλεργίες, πνευμονικά προβλήματα, ακουστικά προβλήματα, παχυσαρκία, κάπνισμα, ψυχοσωματικά προβλήματα, πόνος γενικά, αθλητικοί τραυματισμοί κ.ά.

-Πέπελας Σταμ Κωνσταντίνος, φυσικοθεραπευτής ΑΤΕΙΘ-

Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Ολιστικών Εναλλακτικών Θεραπειών "Physical Τherapies"

horos physicaltherapies kentro physiotherapias enallaktikes therapies (1)
horos physicaltherapies kentro physiotherapias enallaktikes therapies (3)
horos physicaltherapies kentro physiotherapias enallaktikes therapies (2)
horos physicaltherapies kentro physiotherapias enallaktikes therapies (4)
Physical Therapies explismos mhxanhmata
viosyntonismos physicaltherapies pepelas
physicaltherapies pepelas konstantinos
grafeio pepelas physicaltherapies
pepelas horos diadromos physicaltherapies

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας